Isporučiti
Samo u slučaju da su različite adrese isporuke i plaćanja,
kliknite na »Dodaj/Izmeni adresu za isporuku« dugme ispod
Dodaj/Izmeni adresu za isporuku
Ime Šifra Cena: Količina / Ažuriraj Popust Ukupno
 
Ukupna cena proizvoda
Niste izabrali način isporuke
Plaćanje korak 2

Molimo izaberite način isporuke

 

 
Ukupno:
0,00 Дин.
Napomene i posebni zahtevi

Uslovi korišćenja

USLOVI KORIŠĆENJA

Posetom ili kupovinom na Internet prodavnici bigzskolstvo.rs prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima koja primenjujemo. Ukoliko niste saglasni sa navedenim Uslovima korišćenja, molimo Vas odmah napustite sajt bigzškolstvo.rs.

Izjava o zaštiti privatnosti

U ime Internet prodavnice bigzskolstvo.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet prodavnice bigzskolstvo.rs odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Vaš nalog

Ukoliko koristite bigzskolstvo.rs, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem bigzskolstvo.rs sajta odgovorni ste za  sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom. Maloletnici mogu koristiti bigzskolstvo.rs uz nadzor roditelja ili staratelja. Bigzskolstvo.rs zadržava pravo da odbije pružanja usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja. Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije bigzskolstvo.rs će koristiti radi kupoprodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.

Cene proizvoda

Sve cene proizvoda navedene na sajtu su sa uračunatim PDV-om. Bigz školstvo ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl.

Radno vreme

Online prodavnica bigzskolstvo.rs radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni.

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu

Bigz školstvo zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Bigz školstvo priprema i ažurira sadržaje prikazane na veb stranici sa najvećom mogućom pažnjom, ali se ne obavezuje da redovno ažurira podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta, niti odgovara za štamparske ili druge tehničke greške ili greške u funkcionisanju same internet stranice.

Izmena uslova korišćenja

Bigz školstvo zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja. Vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korišćenja sadržanim u izmenama, te bi iz tog razloga trebalo da periodično posetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim uslovima korišćenja.

Odricanje odgovornosti

Bigz školstvo ne preuzima nikakvu odgovornost za tačnost, potpunost ili blagovremenost ponuđenih informacija. Takođe, ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu koja direktno ili indirektno proističe iz upotrebe ove veb lokacije, osim u slučaju da se šteta može pripisati nameri ili gruboj nepažnji.

Ulaskom na sajt vi prihvatate upotrebu sajta na sopstvenu odgovornost što podrazumeva da Bigz školstvo ne preuzima nikakvu odgovornost za štetu koja može nastati direktno ili indirektno od pristupa, korišćenja, istraživanjem sajta, preuzimanjem sadržaja sa stranica bigzskolstvo.rs, posebno i bez ograničenja, bilo kakvu štetu koja može nastati kao posledica virusa, bagova, ljudskog delovanja ili izostanka delovanja, u kompjuterskim sistemima, računarskom hardveru, softveru, telefonskim linijama, programskom kvaru ili bilo koje druge greške, propuste..

Autorska i srodna prava

Sadržaj koji je objavljen na ovoj veb stranici podležu propisima o zaštiti prava inetelektualne svojine Republike Srbije. Svaka druga upotreba, naročito umnožavanje, širenje i stavljanje na raspolaganje široj javnosti, zahteva našu prethodnu pisanu saglasnost. Autorska  prava  trećih lica se poštuju i podržavaju u svim slučajevima gde mi nismo vlasnici ili autori predmetnog sadržaja.

Sporovi

Za svaki spor koji nastane povodom korišćenja ovog sajta ili tumačenja odredbi Uslova korišćenja primenjivaće se zakoni Republike Srbije i biće nadležan odgovarajući osnovni ili viši sud u Beogradu.

Ostalo

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih Uslova korišćenja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja Bigz školstva.

Copyright 2014 Korpa.
BIGZ školstvo © 2012