Isporučiti
Samo u slučaju da su različite adrese isporuke i plaćanja,
kliknite na »Dodaj/Izmeni adresu za isporuku« dugme ispod
Dodaj/Izmeni adresu za isporuku
Ime Šifra Cena: Količina / Ažuriraj Popust Ukupno
 
Ukupna cena proizvoda
Niste izabrali način isporuke
Plaćanje korak 2

Molimo izaberite način isporuke

 

 
Ukupno:
0,00 Дин.
Napomene i posebni zahtevi

Uslovi korišćenja

USLOVI KORIŠĆENJA

Posetom ili kupovinom na Internet prodavnici bigzskolstvo.rs prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. Bigz školstvo zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

Izjava o zaštiti privatnosti

U ime Internet prodavnice bigzskolstvo.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet prodavnice bigzskolstvo.rs odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Vaš nalog

Ukoliko koristite bigzskolstvo.rs, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem bigzskolstvo.rs sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom. Maloletnici mogu koristiti bigzskolstvo.rs uz nadzor roditelja ili staratelja. Bigzskolstvo.rs zadržava pravo da odbije pružanja usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja. Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije bigzskolstvo.rs će koristiti radi kupoprodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.

Cene proizvoda

Sve cene proizvoda navedene na sajtu sa uračunatim PDV-om. Bigz školstvo ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl.

Radno vreme

Online prodavnica bigzskolstvo.rs radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni.

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu

Bigz školstvo zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta.

Ostalo

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih Uslova korišćenja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja Bigz školstva.

Copyright 2014 Korpa.
BIGZ školstvo © 2012